Toni Anžlovar – violinist in basist

Domov / Toni Anžlovar – violinist in basist

Toni AnžlovarTONI ANŽLOVAR

violina, bas kitara, kotrabas, klavir, vokal …

Najnovejši, ne pa tudi najmlajši član skupine. Klasično izobraženi violinist, multi-inštrumentalist in glasbenik, ki se je “vrnil med žive” po dvajsetih letih dopusta. Goslač, zveseljem do klasike in jazza. S svojim rastočim naborom melodij, koloratur in postopov lahko zažari tako v virtuoznem klasičnem solu in etno-jazzovskem cross-overju kakor tudi v ozadju z ritmično-melodičnimi spremljavami.

Kot drugi groovemaster skupine vihti bas kitaro in skupaj z Martinom skrbi, da energija med nastopom nikoli ne zamre. Kljub dolgemu večeru v spodnjih oktavah pa lahko, če je družba srčna in je v zraku čutiti pravega duha, ob pol noči v roke vzame violino in zagode peklensko hitri Czardasz ali etno verzijo Vivaldijevih štirih letnih časov, ter tako pričara nepozaben polnočni koncert. Tonijev ekstravagantne sposobnosti verbalnega sporazumevanja se izvrstno podajo Martinovi mirni in zbrani osebnosti.

Toni je precejšnja kreativna moč pri Kranjcih. Kot mednarodno nagrajeni oblikovalec in strokovnjak za marketing je zadolžen tudi za spletno prisotnost in celostno podobo Kranjcev. Pa tudi za nošnjo težke opreme po stopnicah – za šport in rekreacijo (ker pač lahko).

Translate »