Koncertna zasedba Kranjci crossover

Domov / Koncertna zasedba Kranjci crossover
Koncertna zasedba Kranjci
Koncertna Cross-over zasedba z Leo Likar

KONCERTNA ZASEDBA KRANJCI (crossover)

je koncept, ki smo ga Kranjci posledično razvili z dolgoletnim nastopanjem zasedbe Trio Kranjc in jo nadgradili kot koncertno različico akustične zasedbe, obogatene z ženskim in moškim vokalom.

Z raznovrstnim glasbenim sporedom zlahka pričaramo koncertno vzdušje, katerega lahko obarvamo z melodijo različnih glasbenih žanrov (svetovna glasba, klasika, tango, slovenska ljudska/etno glasba, filmska glasba, slovenska popevka, opera…). Z elektro-akustično kombinacijo inštrumentalnih in pevskih priredb znanih zabavnih, filmskih in klasičnih uspešnic popestrimo dogodke, kjer se ples in zabava srečata z akustiko, in kjer sta kvaliteta in raznolikost repertoarja na prvem mestu. Priložnostno se nam pridruži tudi pevka, največkrat Steffy, Lea Likar ali Barbara Grabar. Nemalokrat obogatimo poslovni dogodek tudi z drugimi pevkami in glasbeniki slovenske estrade.

Koncertna zasedba Kranjci
Koncertna Cross-over zasedba Kranjci s Steffy

Redni inštrumenti koncertne »cross-over« zasedbe:
Vokal: Igor Oražem, Rok Kranjc
Harmonika, orglice: Rok Kranjc
Kontrabas, akustična kitara: Igor Oražem
Violina, kontrabas: Toni Anžlovar
Power cajon, tolkala & ostale perkusije: Martin Oražem

Dodatni ženski vokal (opcijsko): SteffyLea Likar, Maša Cilenšek ali Barbara Grabar.

Za potrebe nemotenega izvajanja in optimalnega glasbenega doživetja publike je najmanjša priporočljiva prostorska odrska zahteva vsaj 10 m².

Translate »