Koncertna zasedba Kranjci – crossover

je koncept, ki smo ga Kranjci posledično razvili z dolgoletnim nastopanjem zasedbe Trio Kranjc in jo nadgradili kot koncertno različico akustične zasedbe, obogatene z ženskim in moškim vokalom.

Z raznovrstnim glasbenim sporedom zlahka pričaramo koncertno vzdušje, katerega lahko obarvamo z melodijo različnih glasbenih žanrov (svetovna glasba, klasika, tango, slovenska ljudska/etno glasba, filmska glasba, slovenska popevka, opera…). Z elektro-akustično kombinacijo inštrumentalnih in pevskih priredb znanih zabavnih, filmskih in klasičnih uspešnic popestrimo dogodke, kjer se ples in zabava srečata z akustiko, in kjer sta kvaliteta in raznolikost repertoarja na prvem mestu. Priložnostno se nam pridruži tudi pevka, največkrat Steffy, Maša CilenšekBarbara Grabar ali Lea Likar. Nemalokrat obogatimo poslovni dogodek tudi z drugimi pevkami in glasbeniki slovenske estrade.

Redni inštrumenti koncertne »cross-over« zasedbe:
Vokal: Igor Oražem
Harmonika: Mitja Jeršič
Kontrabas, akustična kitara: Igor Oražem
Violina, kontrabas: Toni Anžlovar
Power cajon, tolkala & ostale perkusije: Martin Oražem

Dodatni ženski vokal (opcijsko): SteffyMaša CilenšekBarbara Grabar ali Lea Likar.

Za potrebe nemotenega izvajanja in optimalnega glasbenega doživetja publike je najmanjša priporočljiva prostorska odrska zahteva vsaj 16 m².

Maša Cilenšek in Igor Oražem skupaj v duetu.
Kranjci smo stopili tudi skupaj v času Covid19 izolacije in skupaj posneli skladbo Dan najlepših sanj

Translate »