Instrumentalna zasedba Kranjci za vsak dogodek

INSTRUMENTALNA ZASEDBA KRANJCI
je unikatna štiričlanska zasedba Kranjci, ki jo v sestavljajo violina, harmonika, kontrabas in unikatni Power Cajon.

Preplet različnih glasbenih žanrov pričara čudovito atmosfero tako ambientalnega, kot tudi v koncertnega vzdušja. Inštrumentalni glasbeni izbor bogatijo unikatne priredbe najbolj znanih klasičnih skladb, melodije z elementi etno, folk in jazz glasbe z vsega sveta ter priredbe sodobnejših slovenskih in svetovnih uspešnic. Z okrepljeno ritmično podlago, glasba inštrumentalnega kvarteta, pogosto privzdigne poslušalce k spontanemu plesu.

Repertoar inštrumentalne glasbe pričara celih 12 ur čistega užitka, pa naj gre za koncert, glasbo na poroki ali pa za igranje na poslovnih dogodkih. Danes so Kranjci med najbolj zaželenimi zasedbami za nekoliko drugačne poroke in ostale vrste dogodkov za zaprto družbo. Vse pogosteje nastopajo tudi na svečanih dogodkih, otvoritvah, itd., tako med uradnim kot tudi neuradnim delom. Zaradi obširnega repertoarja in različnih žanrov, se njihova glasba odlično zlije tako s tematiko, željami naročnika, kot tudi s ciljno publiko udeležencev dogodka.

Redni inštrumenti akustične zasedbe:
Violina: Toni Anžlovar
Harmonika: Mitja Jeršič
Kontrabas: Igor Oražem
Power cajon & perkusije: Martin Oražem

Za potrebe nemotenega izvajanja in optimalnega glasbenega doživetja publike je najmanjša priporočljiva prostorska odrska zahteva vsaj 12 m².

Inštrumentalni album Izbrani slovenski inštrumentali:

Translate »